Водичи

Претрага сајта

Оглашене акције су намењене само за чланове ПСД Копаоник као и за чланове:

  • Планинарског Савеза Србије,
  • Планинарског Савеза Београда,
  • Оријентиринг Савеза Србије,
  • Оријентиринг Савеза Београда

 

ZATVORI

OBAVEŠTAVAMO SVE ČLANOVE NAŠEG DRUŠTVA DA, SHODNO ODLUKAMA VLADE, POČINJEMO SA ODRŽAVANJEM REDOVNIH SASTANAKA SA ČLANSTVOM U UTORAK 02.06.2020. MOLIMO SVE, KOJI BUDU DOLAZILI NA SASTANKE DA POŠTUJU PREPORUKE O LIČNOJ ZAŠTITI.

UZ ŠTO KRAĆE ZADRŽAVANJE, NA SATANCIMA ĆE MOĆI DA SE OBAVI UČLANJIVANJE ZA TEKUĆU GODINU I REGULIŠU REZERVACIJE I PLAĆANJA ZA NAŠE AKCIJE ZA KOJE STE ZAINTERESOVANI. 

POŠTOVANE PLANINARKE I PLANINARI !

Sa velikom žalošću vas obaveštavamo da je naša drugarica, tehnički sekretar Društva, Koviljka Ćućuz Kova, preminula 13.04.2020. godine.Nedostajaće nam druženje sa njom, njena vedrina i duhovitost. Kao što je i živela, otišla je tiho nikog ne opterećujući svojim životom koji nije bio ni lak ni jednostavan. Svojim preranim odlaskom ostavila nam je veliku prazninu. Ostalo nam je da se sećamo naših druženja u planini, našem domu, na našim sastancima...

Obaveštavam Vas da su sastanci sa članovima Društva u 2019. godini svakog UTORKA  od 19.00 do 20.00 časova. Sastanke sa članovima Društva održavaćemo u sali Udruženja Milutin Milanković,  Beograd u ul.  Maršala Birjuzova 53  (ulaz iz Pop Lukine 1B). U istom terminu može se produžiti članarina, kao i obaviti novo učlanjivanje zainteresovanih članova.

Sportski pozdrav
Sekretar
 
NOVA SALA ZA SASTANBKE SA ČLANOVIMA DRUŠTVAimage 2
 
 
 
 
Листа електронске поште за Планинаре