Предстојеће акције

Водич: Jovan Đokić
Место одржавања: Mladenovac i Kosmaj
17 октобар 2020

SLANKAMEN - KOŠEVAC (269m )

Водич: RADOVAN VUČKOVIĆ

17 октобар 2020

Клисура Ђетиње

Водич: Боро Пишчевић
Место одржавања: Ужице
Клисура Ђетиње Клисура, слапови , букови и плаже реке Ђетиње-Стапарска бања-ужичка
Водич: Rajko Jakovljević
Место одржавања: BEOGRAD

POŠTOVANI PRIJATELJI, DRAGI BEOGRAĐANI !

Besplatnu, prema kalendaru akcija Planinarskog saveza Beograda, a uz pomoć Gradskog sekreterijata omladine i sporta Beograda, Planinarsko-skijaško društvo „Kopaonik“ Beograd u saradnji sa PSK „Avala“ Beograd, POZIVA I PODSEĆA VAS na 22. tradicionalnu planinarski akciju: "AVALA IZ ČETIRI PRAVCA 2019", koja se održava u SUBOTU 21. DECEMBRA 2019. godine.

Očekujemo vas na Avali da se družimo i kao uvek da poželimo jedni drugima SRETNU NOVU 2020 .GODINU.

STAZA 3 (južni pravac): RIPANJ – ŠUPLJA STENA – AVALA

Polazak u 08.00 sa TROŠARINE autobusom GSP broj 405. Silazak u centru Ripnja.

Dolazak na Trošarinu je: tramvajima 9, 10 i 14, autobusima 33, 39, 47, 48, 50 i 78 ili trolejbusima 40 i 41 do Punove ulice.

Okupljanje učesnika u centru Ripnja do 9.15. Polazak na stazu u 09.30.

Relacija pešačenja: centar Ripnja – Šuplja stena – Rimski bunar – vrh Avale – TV toranj – planinarski dom ”Čarapićev brest”. Odmor, druženje uz muziku. Ručak - učešće 100 din.

Dužina staze je oko 10 km, visinska razlika 340 m, za 3 do 4 časa umerenog hoda.

Kontakt telefon. 060/387-0123

Organizacioni odbor