Предстојеће акције

NISTE ZAKASNILI, možete se još uvek prijaviti - DELIBLATSKA PEŠČARA - ČARDAK

Место одржавања: DELIBLATSKA PEŠČARA
03 јун 2022

ПЛАНИНАРСКА АКЦИЈА „СУСРЕТ ПЛАНИНАРА НА КОПАОНИКУ 2022“

Водич: ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР
Место одржавања: KOPAONIK 03. do 05.06.2022.
11 јун 2022

ПОВЛЕН

Водич: СТАНОЈЕ СТОЈКОВИЋ
Место одржавања: ПОВЛЕН
ПОВЛЕН субота 11. јун 20
28 јун 2022

10 DANA - MAKARSKA ( BIOKOVO 1762 M/NV ) HVAR, BRAČ, MOSTAR, SARAJEVO

Водич: SLAVIŠA PETROVIĆ
Место одржавања: REPUBLIKA HRVATSKA
20 септембар 2022

ГРЧКА, ПОЛУОСТРВО, АГРИОЛЕФКЕС

Водич: STANOJE STOJKOVIĆ
Место одржавања: ПИЛИОН, ГРЧКА
ГРЧКА –ПОЛУОСТРВО ПИЛИОН –АГРИОЛЕФКЕС (1471 м)
Водич: Боро Пишчевић
Место одржавања: БОЈЧИНСКА ШУМА

БОЈЧИНСКА ШУМА      slika 2

1. јануар-субота

ПОЛАЗАК:  у  8.30 са паркиралишта Општине Нови Београд, закупљеним превозом;

ПОВРАТАК:  у вечерњим сатима истог дана

ПЛАН ИЗЛЕТА :

По доласку  у  манастир Фенек присуствовање делу службе и обилазак манастира и упознавање са његовом богатом историјом.

I етапа : од Фенека до наутичког села Бисер (5 км). По  доласку у Бисер, одмор, окрепљење и обилазак спортско рекреативног комплекса, па одлазак аутобусом до Бојчинске шуме.

I I етапа : пешачка тура кроз Бојчинску шуму и обилазак :  фарме мангулица - партизанских база - ергеле липицанера -„свињарске колебе“  (8 км).slika 3

На крају  одлазимо до етно ресторана Вајат, где је ручак и планинарско дружење уз музику  ( у мери којој буду дозвољавале услови због пандемије).

Опрема: стандардна планинарска за то доба године, заштита од падавина, водонепропусна обућа, маска , здраствена и планинарска књижица.

Исхрана: обезбеђен је ручак у ресторану Вајат и урачунат је у цену излета (гулаш, хлеб и салата). А до ресторана пожељно је конзумирање воћа.и понети воду.

Активности : пешачење (стаза је лака равничарска), са обиласком партизанских база, посета наутичком селу Бисер, манастиру Фенек, фарми мангулица, ергели, етно ресторану Вајат,   где ће бити организовано планинарско-боемско дружење уз музику и сремачке  специјалитете.

Цена:  1 600 дин. У цену су урачунати превоз, ручак  и организацијски трошкови.

Водич: Боро Пишчевић    064/22 99 709, или 060/252 0 206   и   boropiscevic@gmail.com                                                                                     Тура је свечарског/наградног карактера поводом почетка планинарске 2022. Сезоне  „ Са Бором у пророду“. За мало средстава пуно задовољства.

Пријава је понедељком од  19.оо  до 20.оо на састанцима друштва код помоћника на тури Милана Самарџије, или путем телефона

Водич задржава право измене елемената излета у случају потребе !

Ни ове године нисмо заборавили на традиционалну боемску туру за душу, па нас ево по четрнаесту годину  узастопно!     Ове  године смо баш заслужили.